Tampereen TR1:ssä järjestetään retropeliaiheinen näyttely alkaen tänään ja kestäen noin puolitoista viikkoa 4.5. asti. Lainaus näyttelyn nettisivulta:

"TR1 täyttyy huhti-toukokuun vaihteessa useista nostalgisista, pelattavista koneista, kuten esimerkiksi Atarin Battlezone- ja Hard Drivin' sekä Segan Outrun 2 –peliautomaatista. Pelikonsoleista mukana mm. SNK Neo Geo, Vectrex ja kyseenalaista mainetta niittänyt Gizmondo. Lisäksi mukana on lukuisia peliautomaatteja, kymmeniä kotipelikoneita ja - tietokoneita sekä Suomen suurin kokoelma käsikonsoleita sekä paljon muuta peli- ja tietokoneaiheista oheismateriaalia. Näyttelyn TR1:ssä järjestävät Mediamuseo Rupriikki ja Pelikonepeijoonit."

PÄIVITYS:

Näyttelystä otettuja valokuvia löytyy täältä.

PÄIVITYS 2:


Näyttely on nyt päättynyt, ja se osoittautui suureksi menestykseksi. Lainaus eDomesta:

"Kahden viikon mittaisessa näyttelyssä vieraili noin 1500 pääsylipun ostanutta vierasta, minkä päälle esimerkiksi koululaisryhmät ja muut tikettiseurannan ulkopuoliset. Vertailun vuoksi Tampereen museoiden viimekesäinen päänäyttely, joka oli avoinna koko kesän ja jota mainostettiin näyttävästi katujenkin varsilla, keräsi noin 4500 vierailijaa. Retroilu, muinaiset pelikoneet ja mikrot siis kiinnostavat."