1775805.jpg

Uskomatonta, mutta totta: Capcomilla on työn alla uusi, klassisten Mega Man -pelien sarjaa jatkava, NES-tyyppisillä grafiikoilla ja äänillä varustettu peli: Mega Man 9. Pelin on määrä ilmestyä Japanin ja Pohjois-Amerikan markkinoille syyskuussa (Euroopan julkaisusta ei ole vielä tietoa), ja sitä tullaan myymään Wiin, Xbox 360:n ja PS3:n nettipalveluissa.

Pelissä kohdataan perinteiseen tyyliin kahdeksan uutta robottipomoa kenttineen. Uusien robottien nimet ovat Magma Man, Galaxy Man, Jewel Man, Concrete Man, Hornet Man, Plug Man, Tornado Man ja Splash Woman. Ja kyllä, luit oikein - tällä kertaa yksi roboteista on naispuolinen! Muuten peli on näillä näkymin varsin uskollinen NES:in Mega Maneissä nähdyille kuvioille, ja huhujen mukaan varsinkin Mega Man kakkosesta on ammennettu paljon vaikutteita.

Kaiken kaikkiaan peli vaikuttaa lupaavalta, ja itse odotan pelin julkaisua kieli pitkällä jo nyt. Ylipäätään on hauska nähdä, että tämänkaltainen kaupallinen projekti toteutetaan nykypäivän maailmassa. Sopii toivoa, että vastaavanlaisia pelejä nähtäisiin jatkossa enemmänkin.

Lopuksi vielä muutama linkki pelistä julkaistuun videomateriaaliin: